Bachbloesem Consult

Soms is training alleen niet genoeg, ik gebruik vaak supplementen om honden extra te helpen. Één van de dingen die ik heel vaak inzet ter ondersteuning is een Bachremedie.

Wat is een bachbloesem Consult?

Bij een bachbloesem consult gaan we in gesprek over het karakter, de gedragingen en het verleden van de hond. We zullen soms best diep moeten zoeken om de juiste bloesems te vinden. We zullen de hond altijd willen zien, liefst in levende lijve maar als dit om de een of andere reden niet mogelijk is kan een filmpje een een telefonisch consult ook. Zo zullen we een perfecte samenstelling maken om de hond te helpen weer in balans te komen.

Als je ook ondersteuning voor je zelf wil zul je in gesprek gaan met onze consulente Helene Michielsen.

Om beter te begrijpen wat bloesems doen wil ik een vergelijking maken met een oude radio, je weet wel zo eentje waar je net zo lang aan de frequentie knop moet draaien tot dat ie precies goed staat en soms moet je weer een beetje bijstellen. Dit is precies wat bloesems doen, het aan die knop draaien om hem weer op de juiste frequentie te krijgen. De juiste frequentie is een hond of mens die perfect in balans is. Nu veranderen wij en onze omgeving constant dus als die knop regelmatig bijgedraaid moeten worden. Soms kunnen we dit zelf en soms is ondersteuning daarbij heel prettig.

N

Ondersteuning op zichzelf of bij training

N

Geen symptoombestrijding

N

Samengesteld samen met een erkende bachbloesemconsulent

N

100% natuurlijk

N

Ook geschikt voor de baasjes

N

Geschikt voor iedere hond

N

Veel positieve ervaring

Bloesems zonder training

Bachbloesems kunnen gebruikt worden ter ondersteuning van training maar kunnen ook los gebruikt worden. 

Heb jij bijvoorbeeld een hond die moeite heeft met ouder worden, of een operatie moet ondergaan of het spannend vind dat er een kindje geboren gaat worden? Dan kunnen bloesems uitstekend gebruikt worden om de hond te ondersteunen.

Wat zijn Bachbloesems?

De 38 Bach Bloesem Remedies zijn in begin van de 20e ontdekt door de vooraanstaande Dr. Edward Bach. Hij was op zoek naar middelen in de natuur die ons helpen om de balans in ons mens-zijn te herstellen.

Dr Bach wilde een eenvoudig en veilig te gebruiken systeem dat door iedereen zou kunnen gebruikt worden voor zelfhulp en hulp aan anderen.

De praktijk heeft uitgewezen dat de remedies ook voor dieren een zeer weldadige werking kunnen hebben.

De remedies van Dr. Bach ondersteunen op een vriendelijke en zachtaardige manier de innerlijke balans van mens en dier. Ze hebben geen bijwerkingen en zijn veilig te gebruiken in combinatie met medicijnen. 

Het zijn geen wondermiddelen (alhoewel ze soms weleens zo ervaren kunnen worden). 

De Bachbloesems worden speciaal voor jou of de hond samengesteld samen met de bachbloesem consulente Helene Michielsen

Dierentolk Consult

Wil je inzicht in bepaald gedrag, algemeen welzijn of de behoeften van je viervoeter, zodat je hem of haar kan helpen?

Privé puppy begeleiding

Alles goed doen vanaf het moment dat je de pup krijgt of wil je graag hulp bij het uitzoeken van de juiste hond?

Afspraak maken
Vul het formulier in en ik geef zo snel mogelijk een reactie.

Toestemming