Wil jij jouw pup de beste en leukste opvoeding geven?

Wanneer je aan een pup begint komt er zoveel op je af, de kans is groot dat je af en toe met je handen in het haar zit en door de bomen het bos niet meer ziet. Daar heb ik samen met goede vriendin en collega Aniek Wendt een allesomvattende puppy-cursus voor je gemaakt!

Wij wilden écht iets anders maken, iets wat zo waardevol is, dat je door het hele leven van je hond heen, weer terug kan vallen op de cursus! 

Vaak komen mensen ondanks dat ze een puppy-cursus gevolgd hebben en informatie op internet zoeken toch bij mij en Aniek terecht voor puppy-begeleiding of een gedragsconsult na verloop van tijd.

Het kan zo ontzettend leuk zijn om vanaf pup alles met jouw hond mee te maken maar in de meeste cursussen mist er cruciale info! Trucjes aanleren zorgt er namelijk niet voor dat je in de basis een goede band hebt, jouw hond leert rust te vinden enz. enz. Kortom het fundament voor een goed leven samen mist helaas erg vaak! 

Dat oh zo belangrijke fundament ga je in deze puppycursus leren… En nog zo veel meer! Met deze cursus voel je je gesteund en gedragen tijdens de puppytijd, pubertijd en alle mooie jaren daarna! 

 

Na en ook al tijdens het volgen van deze cursus ga je ervaren dat de band met je hond steeds sterker wordt. Gedragsproblemen worden voorkomen en je weet direct wat je moet doen als het even wat minder gaat!

Waarom online?

Met deze online training kun je op ieder moment bij de info die je op dat moment nodig hebt! Je krijgt heldere info en praktische voorbeelden. Veel “normale” puppycursussen vinden ‘s avonds plaats, het moment waarop de pup vaak overprikkeld is en juist moet rusten, ook zijn de pups vaak nog te jong of nog niet goed genoeg beschermd om de buitenwereld te in gaan, hoe fijn is het dat je dan toch al aan de slag kan! 

Op deze manier nemen wij jou en je pup bij de hand, naar een geweldig en harmonieus leven samen! Deze cursus is ontstaan vanuit onze ontzettende passie voor ons werk en omdat we weten dat zoveel problemen voorkomen kunnen worden wanneer er een goede start gemaakt wordt!

 

 

Privé Puppybegeiding
Privé Puppybegeleiding
€ 89

Het eerste consult kost € 89 per uur. Een consult duurt maximaal twee uur en kost daarmee ook maximaal € 178.

Alle vervolgconsulten kost € 80 per uur

Gedragsconsult
Gedragsconsult
€ 99

Het eerste consult kost €99 per uur. Een consult duurt maximaal twee uur en kost daarmee ook maximaal €198. Alle vervolgconsulten kosten €89 per uur

Privé training
Privé Training
€ 80

Alle privé trainingen kosten €80 voor een uur

Bachbloesem Consult
Bachbloesem consult
€ 47

Het consult is via Zoom en kost €47 inclusief bloesems en verzendkosten