Workshops

Als er geen workshops gepland staan en je een minimum van drie mensen weet te verzamelen kan ik de workshops voor jullie inplannen wanneer jullie dat willen. 

Nieuwe data wandelworkshop

– zondag 1 november 10:00 – zondag 29 november 10:30 –

Meld je aan door te mailen naar hondengeluk@gmail.com

Locatie: Hubertusduin Den Haag

€35,- per hond baas

€5,- voor iedere extra hond of persoon

Wandelworkshop

Leuk en ontspannen met je hond wandelen, hoe doe je dat eigenlijk?

Soms kan het wandelen met je beste maatje best een uitdaging zijn.

Door jou te leren je hond beter te begrijpen zorgen we er samen voor dat de wandeling een plezier wordt voor jullie allebei. 

Meer, leuker en beter contact krijgen met je hond tijdens de wandeling? En je hond beter leren begrijpen? Dat leer je allemaal tijdens deze workshop!

Door middel van goede tips en trucs en leuke oefeningen gaan we aan de slag. We gaan werken aan het netjes naast lopen en goed luisteren tijdens het loslopen. We zullen ondertussen leuke oefeningen doen die de band tussen jou en je hond versterken. We werken in een klein groepje met maximaal 5 honden zodat ik genoeg aandacht kan besteden aan iedereen.

De lichaamstaal van je hond leren lezen en begeleiden tijdens het wandelen

Samen gaan we een losloopgebied in, voor deze cursus moet de hond dus kunnen loslopen.
Onderweg mag je mij vragen stellen over de gedragingen van de hond(en) en zal ik uitleg geven. Ook zal ik waar nodig uitleggen hoe is in bepaalde situaties jou of de tegemoetkomende hond kan helpen door op het gedrag in te spelen. Zo maken we met zijn allen het wandelen in het bos weer een stuk gezelliger en leer jij je hond nog beter kennen.

 

 

Afspraak maken
Vul het formulier in en ik geef zo snel mogelijk een reactie.

Toestemming