Wandelworkshop: ontspannen en in verbinding wandelen met je hond!

01 en 05 Maart 10:15

 

Wat houdt deze workshop in?

Met een klein groepje van minimaal 4 en maximaal 6 honden gaan we aan de slag!

Het kan een hele uitdaging zijn om in verbinding te blijven met jouw hond terwijl er afleiding is van andere honden!

Daarom organiseer ik deze wandelworkshop waarbij je de kans krijgt te werken aan de ontspanning en verbinding in een groepje met goede begeleiding!

Iedereen helpt elkaar terwijl je helemaal mag focussen op jezelf en jouw hond!

Tijdens deze sociale wandeling gaan we samen aangelijnd wandelen terwijl we:

 

  • Leren verbinding met onze hond te maken en te behouden
  • We oefeningen doen met afleiding van de andere honden
  • Een positieve en veilige ervaring creëren in het bijzijn van ander honden

 

Ik ga jullie begeleiden tijdens deze leuke en leerzame sociale wandelworkshop!

 

 

???? 01 en 05 Maart 2024

⏰ 10:15

????????‍♀️Ongeveer 1,5 – 2 uur

???? €37,50

????Den Haag (exacte locatie krijg je na aanmelden)

Gedragsconsult

Wil jij meedoen?

mail naar: hondengeluk@gmail.com om je in te schrijven of bij vragen!

“Op 29 december liep ik mee met de wandelworkshop met mijn hond Jip. We hebben veel geleerd en weet nu nog meer hoe ik de wandelingen leuker en interactiever kan maken! Jorine heeft veel geduld, geeft advies waar het nodig is en helpt je ook echt als je moeite met bepaalde dingen hebt. Het was erg fijn om een keer mee te kunnen doen want helaas zijn veel wandelingen op dagen dat ik moet werken… Na de wandeling heb ik Jip ook echt niet meer gehoord, zo moe en voldaan was hij en heeft hij ontzettend diep geslapen.”

Jip en Sanne

Sociale Hondenwandeling is echt heel leuk en leerzaam , actief bezig zijn met je eigen hond in een groep , je ziet iedereen genieten samen met hond en het is, in de natuur-lijk leerzaam voor beiden met de proefjes en tips en trucs van Jorine , geef je op anders ga ik weer mee 😉

Bruno en Ronald

“Samen met mijn golden retriever Noes heb ik de afgelopen wandel workshop bijgewoond. Het was echt een super fijne en leerzame ochtend! Ik zou het zeker nog een keer doen! Noes gaat vaak liggen op straat bij het zien van een andere hond en kan het een en ander spannend vinden. Het was daarom super leerzaam om met veel andere honden te wandelen en tegelijkertijd de aandacht erbij te moeten houden. Ondertussen gaf Jorine iedereen tips en had ze voor iedere hond oog. Ook vond ik het fijn dat er nog ruimte was voor vragen, de inzichten die ze meegaf zijn echt heel waardevol! Ik vond het heel fijn van Jorine te leren.”

Noes en Bo

“Wij hebben een gezellige wandelworkshop bij Jorine gevolgd met Mia, een Golden Retriever die alles spannend vindt en vooral ook om andere honden tegen te komen. We hebben geleerd dat je onderweg spelenderwijs leuke oefeningen kunt doen waar Mia en wijzelf weer veel van leren en die ook voor een beetje afleiding zorgen. Het was prachtig weer en Mia heeft een heerlijke wandeling gehad!”

Mia en Yvonne

Workshops

Als er geen workshops gepland staan en je een minimum van vier mensen weet te verzamelen kan ik de workshops voor jullie inplannen wanneer jullie dat willen.

Nieuwe data

Momenteel zijn er workshops gepland
Wil je op de hoogte gehouden worden, mail dan naar hondengeluk@gmail.com

Wandelworkshop

Leuk en ontspannen met je hond wandelen, hoe doe je dat eigenlijk?

Soms kan het wandelen met je beste maatje best een uitdaging zijn. 

Door jou te leren je hond beter te begrijpen zorgen we er samen voor dat de wandeling een plezier wordt voor jullie allebei. 

Meer, leuker en beter contact krijgen met je hond tijdens de wandeling? En je hond beter leren begrijpen? Dat leer je allemaal tijdens deze workshop!

Door middel van goede tips en trucs en leuke oefeningen gaan we aan de slag. We gaan werken aan het netjes naast lopen en goed luisteren tijdens het loslopen. We zullen ondertussen leuke oefeningen doen die de band tussen jou en je hond versterken. We werken in een klein groepje met maximaal 5 honden zodat ik genoeg aandacht kan besteden aan iedereen.

De lichaamstaal van je hond leren lezen en begeleiden tijdens het wandelen.

Samen gaan we een losloopgebied in, voor deze cursus moet de hond dus kunnen loslopen.
Onderweg mag je mij vragen stellen over de gedragingen van de hond(en) en zal ik uitleg geven. Ook zal ik waar nodig uitleggen hoe is in bepaalde situaties jou of de tegemoetkomende hond kan helpen door op het gedrag in te spelen. Zo maken we met zijn allen het wandelen in het bos weer een stuk gezelliger en leer jij je hond nog beter kennen.

Nieuwe data wandelworkshop

Momenteel zijn er géén wandelworkshops gepland
Wil je op de hoogte gehouden worden, mail dan naar hondengeluk@gmail.com