Gedragsconsult

Heb jij een hulpvraag over het gedrag van jouw hond en ben je bereid de tijd en energie er in te steken die nodig is. Dan ben je bij Hond&Geluk  aan het juiste adres! Met een holistische kijk zal ik het gedrag van de hond observeren. En met jullie aan de slag gaan.

Werkwijze en Methode

Ik werk niet met een vaste methode maar zal kijken wat er bij jou en de hond past.

Tijdens het consult kom ik (bijna altijd) bij jou en de hond thuis. Ik zal wat vragen stellen en de hond observeren waarna we aan de slag gaan. Vanuit deze eerste keer wordt bepaald of we meteen nog één of meerdere afspraken plannen of dat deze ene keer voldoende informatie gegeven heeft om op verder te kunnen.

Vervolg

Na het consult sta ik nog altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Vaak komt er tijdens een consult veel informatie op je af en dan is het fijn er later nog vragen over te kunnen stellen. Dit kan via whatsapp of de mail.

Extra

In sommige gevallen bespreken we dat ik ook zonder jou met de hond aan de slag ga. Omdat ik objectief naar de hond kan kijken en met veel precisie aan de slag kan gaan zorgt dit voor een versnelling in het trainingsproces. Als ik de hond mee neem zal ik altijd hierna vertellen hoe het gegaan is, wat ik doe en hoe je zelf verder hiermee aan de slag kan.

Wanneer kan ik jou helpen?

Ik werk alleen in Den Haag binnen een straal van 20 minuten rijden vanaf het Zeeheldenkwartier. Wanneer jij het ziet zitten om naar Den Haag te komen is dat in overleg ook een optie. Ik werk altijd vanuit het welzijn van de hond, als jouw hulpvraag daar aan voorbij gaat kan ik je helaas niet helpen.

 

Ik help je graag met:

 • probleemgedrag aan de lijn
 • slecht luisteren
 • hyperactiviteit
 • een goede start voor een asielhond
 • niet tot rust komen bij bezoek
 • slecht rust vinden in huis
 • het verbeteren van jullie band
 • onrust // problemen in de huiselijke roedel
 • verschillende angst problemen
 • opspringen
 • ongewenst blaffen

Wat kun je verwachten?

N

Advies op maat

N

Holistische kijk

 
N

Goede resultaten

 
N

Afstemming op jou en je hond

 
N

Geen vaste methode

 
N

Ervaren coach

 
N

Leer je hond begrijpen

 
N

Training op locatie naar wens

 

Jorine is geweldig!! Wij hebben één keer een video call gehad voor advies voor ons overprikkeld ‘Griekje’. Toen wij contact op namen met Jorine zaten wij echt even met de handen in het haar.
Jorine heeft ons ontzettend goed geholpen. Zij is heel begripvol, lief en heeft super goede tips gegeven: dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een rustige, slaap graag en tevreden hond! Wij zijn oprecht zo blij dat wij contact hebben opgenomen!

Bo met een rescue

Beste beslissing die we ooit hebben gemaakt! Ik vind dat iedereen die een hond heeft naar Jorine moet gaan, of je nou problemen ervaart of niet 🙂 Ze ziet dingen die je als baasje nou net anders zag of net niet/niet goed interpreteert. En daarbij geeft ze super duidelijke handvaten om mee aan de slag te gaan. Elke keer als wij onze hond wilden aanlijnen, ging ze er vandoor of ons uitdagen en oprecht, sinds de sessie met Jorine, is dat niet één keer meer gebeurd. En daarbij nog veel andere dingen die gelijk na de sessie zijn verbeterd, echt zo fijn!!

Kiki met een rescue

Het advies van Jorine heeft voor ons een verschil van dag en nacht gemaakt. Ze heeft erg veel kennis en is communicatief erg fijn. Ze kijkt super goed naar de hond en de interactie met de baas en op basis daarvan geeft ze heel waardevol advies. We raden het echt iedereen aan!

Tim met een Australian Shepherd

Privé Puppybegeiding
Privé Puppybegeleiding
€ 89

Het eerste consult kost € 89 per uur. Een consult duurt maximaal twee uur en kost daarmee ook maximaal € 178.

Alle vervolgconsulten kost € 80 per uur

Gedragsconsult
Gedragsconsult
€ 99

Het eerste consult kost €99 per uur. Een consult duurt maximaal twee uur en kost daarmee ook maximaal €198. Alle vervolgconsulten kosten €89 per uur

Privé training
Privé Training
€ 80

Alle privé trainingen kosten €80 voor een uur

Bachbloesem Consult
Bachbloesem consult
€ 47

Het consult is via Zoom en kost €47 inclusief bloesems en verzendkosten