Wordt mijn hond niet veel te dik als ik hem alsmaar met snoepjes beloon? En is het niet heel ongezond om je hond veel te belonen?

Twee vragen die ik vaak krijg!

En het antwoord hangt helemaal af van waarmee je je hond precies beloont!

Wanneer jij gezonde beloningen voor je hond gebruikt met een goede voedingswaarde en je houdt rekening met de hoeveelheid eten die hij op een dag krijgt zal jouw hond er niet dik van worden én is het niet ongezond.

Het is ontzettend belangrijk om je hond voldoende te kunnen belonen wanneer je aan de slag gaat. Wanneer de beloning uit voertjes bestaat, gebruik ik zelf altijd een mix van gezonde snacks(link naar site). Vaak ook gemengd met wat stukjes groenten en fruit zoals wortel, appel, banaan, komkommer.

Een snack vinden die jouw hond heel lekker vindt en dus een goede motivatie is om voor te werken is soms best een uitdaging! Kleine vleestrainers  zijn voor de meeste honden een groot succes! 

Op www.hypodogs.nl vind je een heel scala aan gezonde snacks die ook ideaal zijn voor honden met een voedselallergie! Met de code: Hondengeluk5 krijg je 5% korting op je bestelling.